Over Ergo Control

Ergo Control is onderdeel van de organisatie Bewegen Werkt. Bewegen Werkt zet zich in voor duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties. Met Ergo Control ondersteunt Bewegen Werkt gemeenten en UWV in hun doel om mensen met een uitkering te begeleiden richting werk.

Richten op resultaat

Om ‘in beweging’ te komen maakt Bewegen Werkt gebruik van onderbouwde meetinstrumenten die leiden tot advies. De geadviseerde aanpak wordt uitgevoerd met effectieve interventies die zorgen voor veranderingen in leefstijl, gezondheidswinst, hogere inzetbaarheid en toename in productiviteit. Kortom, Bewegen Werkt zet mensen in beweging naar duurzame inzetbaarheid.

Onze professionals

De professionals van Bewegen Werkt hebben als achtergrond: bewegingswetenschappen, gezondheidsmanagement, leefstijlcoaching, diëtetiek, academie voor lichamelijke opvoeding, psychomotorische therapie, fitnessinstructie, fysiotherapie en stoppen met roken training. De professionals worden ondersteund door een afdeling kwaliteit en onderzoek.

Blik op Werk Keurmerk

Ergo Control heeft een Blik op Werk Keurmerk. Het Blik op Werk Keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

Samenwerking met onderzoeksinstituten

Om kwaliteit te kunnen garanderen wordt onze dienstverlening zo veel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke inzicht en onderzoek. Onderzoek naar de validiteit, betrouwbaarheid en/of effecten van de dienstverlening vindt plaats in samenwerking met de volgende instituten:

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@ergocontrol.nl
053 – 477 66 04